Plată taxă pod Fetești

Renunță la bariere cu Digi Mobil! Plătește prin SMS taxa pod Fetești și bucură-te de mai mult timp pentru lucrurile care conteaza!

Nu mai stai la rand la pentru plata trecerii pe pod. Optezi pentru plata prin SMS, te incadrezi pe benzile 2 sau 3 si treci liber, fara bariere si timp de asteptare in trafic. (Banda 1, de la marginea din dreapta, va ramane in continuare cu bariera si va fi disponibila numai pentru plata cash).

Platesti inainte sau dupa trecerea pe pod, pana maxim la ora 24 a zilei urmatoare trecerii. Faci plata in doi pasi, prin trimiterea a doua SMS-uri:

Plata prin SMS se face pentru o singura trecere.

O serie de camere video ce permit recunoasterea automata a numarului de inmatriculare (ANPR) sunt pozitionate in Agentia de Incasare, atat in punctul de intrare cat si la cel de iesire. Camerele video ANPR identifica trecerea aplicand o marca temporala si coordonatele GPS. Numarul inregistrat de camere la fiecare trecere, este verificat in baza de date cu plati a ANPR. Daca nu se achita tariful de trecere pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, aceasta va fi marcata drept posibila contraventie, urmand a fi intocmit un Proces Verbal de Constatare a Contraventiei.

Tariful pentru transmiterea SMS-ului din reteaua Digi Mobil este de 0,0124 euro/minut, cu TVA inclus.
Serviciul de plata a taxei de pod Fetesti este valabil pentru clientii persoane fizice si persoane juridice, in cadrul abonamentelor de telefonie mobila. Serviciul nu este disponibil pentru cartele preplatite.

Urmărește-ne și pe:

 1. Personal
 2. Business
 1. Personal
 2. Business
 1. Prima pagină
 2. Asistență
 3. Tarife, Plati prin SMS
 4. PLATĂ SMS
 5. Taxă pod Fetești
 1. Trimiti primul SMS care contine numarul de inmatriculare al autoturismului tau + categoria tarifara (4 categorii de autovehicule, conform indicatiilor de mai jos, in tabel). Exemplu text SMS: B54AJV 1
 2. Primesti un mesaj continand informatii privind valoarea taxei de pod si valoarea totala a SMS-ului de comanda. In mesaj ti se solicita si confirmarea finala a comenzii, prin transmiterea, catre acelasi numar 7577, a unui SMS cu raspuns DA

Digi